Palvelut

Brahean Puhetulkit Oy on tuottanut puhevammaisten tulkkauspalvelua vuodesta 2008 alkaen.

Brahean Puhetulkit Oy on tuottanut puhevammaisten tulkkauspalvelua vuodesta 2008 alkaen. Yrityksemme päätoimipaikka on Lieksa, lisäksi tarjoamme tulkkauspalvelua Pohjois-Karjalan maakunnassa seuraavien kuntien alueella: Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kontiolahti, Liperi ja Nurmes.

Valokuvassa asiakas ja Pirjo Mikkonen tutkivat tietokonetta

Tulkkimme

• Pirjo Mikkonen, puhevammaisten tulkki (erikoisammattitutkinto), lähihoitaja
• Elli Härkönen, puhevammaisten tulkki (erikoisammattitutkinto), lähihoitaja

Pirjo Mikkonen valokuva
PIRJO MIKKONEN
Elvi HÄrkönen valokuva
ELLI HÄRKÖNEN

Toimimme Kelan sopimuskumppanina tulkkauspalvelujen tuottajana. Oikeutta tulkkauspalveluun haetaan Kelan Vammaisten tulkkauspalvelukeskuksesta. Katso https://www.kela.fi/vammaisten-tulkkauspalvelu

Tuotamme tulkkauspalvelua puhevammaisille henkilöille. Asiakkaidemme puheen tuottaminen tai ymmärtäminen on vaikeutunut joko sairaudesta tai vammautumisesta johtuen.
Tulkkauspalvelun käyttö edellyttää, että henkilö pystyy ilmaisemaan itseään tulkkauksen avulla ja käyttää jotain toimivaa kommunikointimenetelmää.
Puhetulkkauspalvelun tavoitteena on lisätä puhevammaisen henkilön mahdollisuuksia hoitaa omia asioitaan. Tulkkausta voi saada työssä käymiseen, opiskeluun perusopintojen jälkeen, asiointiin, yhteiskunnalliseen osallistumiseen, harrastamiseen tai virkistykseen.

Puhetulkki voi avustaa asioiden hoitamisessa puhelimitse, tietokoneella tai esimerkiksi lomakkeiden käytössä.

Ota yhteyttä >>


%d bloggaajaa tykkää tästä: